Klant referentie

SES is een pioneer in het leveren van supersnel satelliet internet in afgelegen gebieden waar voorheen geen of heel slecht internet voorhanden was. Door middel van complexe technieken is dit mogelijk gemaakt. In het voortraject werd er sceptisch naar gekeken maar nu zijn er velen klanten die al meer dan een jaar het internet van SES gebruik hebben gemaakt. De impact hiervan is groot. Vele afgelegen en moeilijk te bereiken gebieden hebben door dit sneller internet een sneller groeiende economie en een jeugd die zichzelf beter kan ontwikkelen op het gebied van educatie. Wij brengen over de hele wereld in beeld wat de ervaringen van de internet gebruiker zijn. Hierdoor maken wij andere moeilijke gebieden ook enhausiast om voor deze techniek te kiezen.

Zakelijke film met emotie

Hoe zorg je als accountant dat je je onderscheid van je collega's? Dat je goed je werk doet geloven de mensen wel. In de film voor Facet maken we bewust hoe fijn het is dat je ontzorgt word. Iedereen ken wel het gevoel dat je als kind minder zorgen hebt dan in je huidig drukke leven. Die zorgen ben je liever kwijt dan rijk. Als je bij Facet je zaken laat regelen heb je in ieder geval een zorg minder en meer tijd voor jezelf. Dat hebben we in deze film goed kunnen laten zien.

Webinars

Voor de cloud business software ontwikkelaar Exact maken wij webinars die hen helpt om makkelijk en snel veel gebruikers in 1 keer te bereiken. In deze online films helpen mensen van verschillende afdelingen binnen Exact klanten bij diverse vragen en geven zij voorlichting over de producten. Dit scheelt in consultancy uren en gebruikers kunnen kijken wanneer het hun uitkomt. Met deze films leren de klanten het product optimaal te gebruiken en krijgen ze inzicht in welk pakket het beste bij hun past. Ook geven deze films updates over nieuwe functies en ontwikkelingen. Als Exact merkt dat er veel vragen zijn maken ze hierover een nieuwe film die deze beantwoord. Dit zorgt voor tevreden gebruikers die goed op de hoogte gehouden worden en bespaart kostbare tijd voor beide partijen.